ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤA UNIC RESIDENCES

Το νέο πρότυπο στη Φοιτητική Διαμονή!

Οι επίσημες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δίνουν νέα διάσταση στη σύγχρονη φοιτητική ζωή. Αποτελούνται από τρία ξεχωριστά κτηριακά συγκροτήματα – SIX και U (διαθέσιμα από Σεπτέμβριο 2018) και TRIANGLE (θα είναι διαθέσιμο από Σεπτέμβριο 2019) – τα οποία είναι από τις πιο εντυπωσιακές κτηριακές εγκαταστάσεις φοιτητικών εστιών που κατασκευάστηκαν ποτέ στην Ευρώπη. Τα UNIC RESIDENCES παρέχουν πληθώρα επιλογών για φαγητό, χαλάρωση και διασκέδαση για τους ενοίκους, καθώς συμπεριλαμβάνει εστιατόρια και καφετέριες, ένα αποκλειστικό μπαρ και σαλόνι στον τελευταίο όροφο, γυμναστήρια, αίθουσες τηλεόρασης, χώρους παιχνιδιών και πολλά άλλα. Τα κτήρια βρίσκονται στην πολυτελή γειτονιά της Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία και περιβάλλονται από τη ζωντανή, αστική πανεπιστημιούπολη της πανεπιστημιούπολης UNIC που αποτελείται από άλλα 20 πανεπιστημιακά κτίρια. Η γειτονιά φιλοξενεί πολλά εστιατόρια, καφετέριες, παμπ και μπαρ, όλα σε κοντινή απόσταση.

Loading...

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΤΙΑ

Το βίντεο!

Αυτό το Σεπτέμβριο, ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!

Το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας εγκαινιάζει τις καλύτερες ίσως φοιτητικές εστίες στην Ευρώπη, αποτελούμενες από 858 μοντέρνα στούντιο και 6 μπανγκαλόου με ιδιωτικούς κήπους στον τελευταίο όροφο.

ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΟΙ UNIC RESIDENCES

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Clubhouse

Το UNIC Clubhouse το οποίο θα ανοίξει την άνοιξη του 2019, είναι ένα καλαίσθητο εστιατόριο, σαλόνι μπαρ και πισίνα στον 12ο όροφο της φοιτητικής εστίας SIX.

Αυτός ο πολυλειτουργικός χώρος, με αποκλειστική πρόσβαση στην κοινότητα UNIC, είναι ιδανικός για αναψυχή, καθώς και για διασκέδαση και επαγγελματικές συναντήσεις.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΚΑΦΕ

Ψυχαγωγία

Τα UNIC RESIDENCES παρέχουν πληθώρα επιλογών για δείπνο, ξεκούραση και διασκέδαση για τους ενοίκους, καθώς συμπεριλαμβάνει εστιατόρια και καφετέριες, ένα αποκλειστικό μπαρ και σαλόνι στον τελευταίο όροφο, γυμναστήρια, αίθουσες τηλεόρασης, αίθουσες παιχνιδιών και πολλά άλλα.